Udtalelser | Bettina Uma Knudsen

Kære Uma, det er et stykke tid siden, at jeg sluttede hos dig. Jeg tænker ofte på dig og takker for den udviklingsrejse jeg har været på sammen med dig – du var med hele vejen og det var en kæmpe hjælp. Dit nærvær, din indsigt og dit klarsyn, har hjulpet mig til at finde styrken og troen på, at jeg er betydningsfuld, at jeg er rigtig og at jeg er præcis lige så fantastisk og unik, som alle andre. Med dig ved min side, smeltede nogle af min gamle og ubrugelige tankemønstre og jeg står i dag et meget bedre sted, end da jeg trådte ind ad døren hos dig første gang. Jeg er super glad, for mit ”nye” jeg og bliver på et tidspunkt klar til at tage næste etape. Ind til da, ser jeg tilbage på en god tur og sender dig en kærlig tanke i ny og næ. 
Karen, HR-chef

Jeg vil bare sige stor tak for din hjælp. Efter de to samtaler har jeg fået meget mere ro omkring mig selv. Jeg er blevet bedre til at acceptere at det er OK at sige nej til ting nogle gange, og er nu efter aftale med min leder blevet flyttet til et mere fagligt team, hvor opgaverne passer bedre til mig. 
Jeg vil helt sikkert kontakte dig igen i fremtiden, hvis jeg skulle få brug for råd mv.
Malene, AC-medarbejder

Tak for en dejlig samtale igår. Efter sådan en time hos dig, bliver jeg fuld af positiv energi igen, det skal du have tak for. 
Synes bare lige jeg vil fortælle dig, at du er en fantastisk hjælp!
A.J., Shipping

Jeg vil gerne sige tak for nogle gode møder hos dig. De har haft stor værdi for mig. Jeg har været i retten og overlevede! Jeg havde det ikke specielt godt, men bevarede dog fatningen i retssalen. 
Jeg er meget overrasket over, at jeg bare åbnede op for meget af det, der har fyldt så meget hos mig i lang tid overfor dig. Du fik mig til at kunne være i mig selv. Til at føle, at min reaktion på hele det scenarie vi går igennem, er normal. Jeg følte højere selvværd efter vores møder. 
Jeg er ikke i tvivl om, at jeg vil opsøge dig igen, hvis jeg får brug for det. 
Annemarie

Mit forløb hos Bettina har været den bedste investering i mig selv: Da jeg startede for godt et år siden var det med en følelse af konstant nagende uro (efter en længere periode med angst), en følelse af ikke at være rigtig glad i livet og en masse stresssymptomer som følge af et for højt arbejdspres. 

Efter blot et par måneder med Bettinas samtaler begyndte det hele at lysne lidt: Jeg smed hurtigt en masse dårlige vaner og begyndte at etablere en række væsentligt mere konstruktive vaner. Min energi blev meget mere positiv, min uro blev drastisk minimeret, mine stresssymptomer svandt ind, og jeg blev i stand til at fokusere på alt dét, der er gør mig glad i livet. 

Bettina er enormt dygtig, nærværende, professionel, nysgerrig og reflekteret, og hun evner gang på gang at prikke til én og få én til at se nye adfærds- og relationsmønstre i ens liv. Jeg føler mig utroligt heldig over at have mødt Bettina!
Christina, Konsulent

Jeg startede hos Uma, da jeg endelig, efter mange års tilløb, var klar til at starte hos en terapeut. Jeg har tildels haft brug for at forstå og lære at passe på mig selv, givet de hændelser jeg har mødt gennem min opvækst, og tildels har jeg søgt efter en terapeut, som også kunne hjælpe mig med at se fremad. 

Jeg har umådelig meget energi og glæde og mange drømme i mit liv, men én af de faktorer, som har holdt mig fra at turde leve er, at jeg fysisk har haft mén fra min opvækst.
Jeg har lige så længe jeg kan huske bl.a. haft svære astmaanfald, som jeg først nu begynder at forstå, kan skyldes angst, ked af det-hed, stress osv. Jeg har mange gange i mit liv fået målt min lungefunktion, som altid har vist sig være meget tæt på helt normal, samt fået taget prøver for allergi men har aldrig slået ud på nogen test. 
Jeg har nu gået hos Uma over nogle måneder og arbejdet med denne astma-lignende tilstand, som er ekstremt hård fysisk. Uma har givet mig nogle fantastiske redskaber til at håndtere tilstanden ved at arbejde med de følelser ud, som ligger bag. Vi har skreget i puder, sluppet vrede og magtesløshed i kroppen ud, mærket det og taget os af det, -og med tiden sluppet det. 

Dette blev min redning sidste gang jeg i endnu et familiedrama blev konfronteret med de fysiske symptomer, astmalignende anfald, og jeg brugte alle de handlemuligheder, som Uma og jeg havde fundet ud af virker hos mig. Og i stedet for at mine lunger og luftrør snurrede sig sammen i månedsvis som tidligere, kunne jeg forbedre trykket på mit bryst og lungerne på kun nogle dage. 

Uma er meget fremadsynet og hjælper mig med at få alt den energi frem, der er gemt væk i mig. Det er fantastisk, hvad en time med Uma kan gøre for ens mod og vilje!
Sigrid, konsulent

Bettina er en engel!! Hele hendes person og energi er dragende og opløftende! Hun har en smittende indre ro og hun giver så tiltrængt perspektiv! Bettina har healet og guidet mig i en sund retning på ufatteligt kort tid og jeg er ikke længere bange for at gå fremad.  
Tak for dig, Bettina! 
Shanah Jackob

Du har åbnet lukkede døre og givet mig rigtigt meget, det er jeg dig evigt taknemlig for! 
Tusind tusind tak.
Rikke, Brand Lead

Du krydser mine tanker i ny og næ. Tænk at det nu er over et år siden, at jeg fik hjælp af dig til at stå stolt og finde min indre kraft. 
Jeg står stadig stolt og har fundet endnu flere indre kræfter - jeg blev mor i december til den skønneste lille fyr. Jeg tror til dels ikke at jeg ville have været så privilegeret, hvis ikke du havde hjulpet mig videre. Så endnu engang TAK!
Jeg håber, at du virkelig ved, hvor fantastisk dygtig du er og det ville du ikke være, hvis du ikke samtidig havde den varme og personlighed som du besidder.
Eva, kontormedarb.

Indimellem møder man mennesker, som ændrer ens liv! Du er den mest fantastiske coach. Du har lært mig at udnytte ressourcer jeg slet ikke vidste jeg havde og finde den kraft i mig selv, der gør, at jeg i dag står stærk -også når livet er hårdt. Jeg har fundet ro. Tak for det.
Lisette, sekretær

I mit arbejde med Bettina oplevede jeg en person der formåede at finde mine særegenskaber og interesser og bruge dem konstruktivt i arbejdet med min udvikling. Det gjorde det meget sjovere og mere givende.
Palle Korsholm, Controller

Jeg havde et massivt hashmisbrug gennem 10 år, selvom jeg kun var 23 år. Jeg havde gennem flere år kastet op tidligt om morgenen, inden jeg skulle på arbejde. Nogle gange kun én gang om ugen, andre gange flere dage om ugen. Dette resulterede i en del sygefravær. Jeg trivedes bedst hjemme i min lille lejlighed, med persiennerne rullet ned. Her kunne jeg ryge, spille poker på nettet og se film.

En morgen kunne jeg ikke mere. Jeg kastede op som så mange andre gange, men det var en anderledes tom følelse jeg havde indeni. Jeg kunne ikke tage på arbejde, jeg kunne ikke engang selv ringe til min kollega for at melde mig syg, det fik jeg min mor til at gøre.

Da jeg senere fik taget mig sammen til at ringe til min chef, egentlig uden rigtigt at vide hvad jeg skulle forklare ham, så brød jeg sammen i gråd. Kunne ikke få et ord fremstammet, og måtte smide røret på.

Til trods for at jeg havde meget dårlige erfaringer med psykologer, sagsbehandlere og andre autoriteter fra min tid i folkeskolen og teenageår, besluttede jeg selv at søge noget hjælp.

Da jeg første gang sad over for Bettina, var det med korslagte arme, koldsved og et ønske om at komme hurtigt hjem, så jeg kunne ryge mit hash igen. Jeg spurgte meget ind til hendes tavshedspligt, og søgte en form for garanti for at hun ikke ville ringe til Politiet og fortælle dem, at hun havde en klient, der var skæv og var ankommet i bil.

Bettina fik allerede på første møde skabt så meget tillid, at jeg hurtigt glemte alt om Politi, og hvad der ellers var faret igennem mit hoved. I løbet af de næste møder jeg havde med hende, følte jeg mig så godt tilpas i hendes selskab, at jeg åbnede op. Hun gravede dybere i min fortid, de mennesker jeg havde mistet og de nederlag jeg havde haft igennem mit liv.

Det var en følelsesladet omgang, med tårer, vrede, men også grin og gode minder. Jeg havde fuldstændig tabt min fornemmelse af mig selv og levede i en boble. Godt presset af Bettina begyndte jeg til Wing Tsun, som hjalp mig til at mærke min kraft og styrke til at face livet, og det blev vendepunktet. 

Efter 1,5 måned stoppede jeg fuldstændig med at ryge hash, og har aldrig rørt det siden (nu 2,5 år). Efter godt 4 uger kunne jeg vende tilbage til mit arbejde. Jeg fortsatte dog mit forløb hos Bettina i ca. 8 mdr. indtil jeg følte, at mit fundament var kommet helt på plads.

Jeg har aldrig før eller siden mødt et menneske, som ikke bare har hjulpet mig igennem en krise, men som også har givet mig en kæmpe forståelse for livets værdier, og hvilke ting og mennesker jeg skal holde fast i, for at få energi og glæde i min hverdag.

Tak Bettina, for at give mig mit liv og mit selvværd tilbage, jeg har den dybeste respekt for dit arbejde og din person.
Marc Sørensen, 26 år

Uma er en ekstrem kompetent og indsigtsfuld coach, rådgiver og psykoterapeut, som med sit store nærvær og mangfoldige værktøjskasse ALTID formår at sparre/rådgive/vejlede/inspirere/hjælpe dig med lige præcis dét, du har brug for! Hendes store faglighed, smittende energi og oprigtige interesse for mennesket og dets kompleksitet gør, at du kan regne med, at hun formår at hjælpe dig uanset hvad din problematik, krise, ønsker eller mål er.
Pia Tromborg, Fotograf

Jeg har været så heldig at blive taget under Bettinas trygge, varme og meget professionelle vinger. 
Hun indgyder en tryg atmosfære fra første øjeblik, man møder hende. Bettina var hurtig til at forstå min problematik, samt se det bagvedliggende. Hun har en fantastisk evne til at mærke, hvornår hun skulle hjælpe mig op igen ved at lytte og støtte samtidig med at hun også kan mærke, hvornår det er det rigtige tidspunkt til at trykke mig på maven. Man får ikke lov til at gemme sig, eller snakke udenom.

Min erfaring har desværre lært mig, at der er flere psykologer som ikke har turde skubbe til mig og mange dyre konsultationerne senere, har jeg ikke følt, at jeg egentlig har rykket mig. Derfor føler jeg mig privilegeret at have mødt Bettina. Hun er som coach og menneske effektiv og kompetent på en helt anden måde, end hvad jeg har oplevet før. Hun forstår virkelig at komme til sagens kerne og har hjulpet mig med at stå oprejst igen. NU har jeg rykket mig, også endda langt hurtigere, end jeg turde håbe på.

Jeg opsøgte Bettina i forbindelse med konflikter på arbejde. Hun lærte mig, at sige fra og finde min indre kraft frem igen. Samtidig var hun den klippe, jeg stærkt havde brug for, da min krop sagde fra, og jeg blev sygemeldt med stress. Hun kunne mærke, at her skulle hun tage over og lave en plan, da jeg ikke selv var i stand til det.

En af de evner jeg beundrer Bettina særligt for, er hendes energi og livsglæde. Hun inspirer mig og har b.la. fået mig til at finde mod til at sige fra (og til) i nødvendige situationer. Jeg står rankere i dag pga. Bettinas hjælp og er hende evig taknemlig og anbefaler hende varmt til både de små og store udfordringer liver byder os. TAK. 
Eva, 34 år

Jeg ved ikke om du kan huske mig, men jeg var i et forløb hos dig for ca. 1 år siden. Jeg er nu blevet færdiguddannet pædagog og er fastansat i en institution i Høje Taastrup. Jeg har masser af livsglæde og står stærkt i livet, både personligt og professionelt.

Grunden til at jeg skriver er fordi jeg gerne vil fortælle dig, at mit forløb hos dig har hjulpet mig tilbage på mit spor i mit liv. Min angsttilstand er forsvundet og jeg er glad for at være den, jeg vælger at være. Det skal siges, at livet stadigvæk er udfordrende, men jeg har accepteret at det er sådan samt accepteret at jeg er som jeg er, med alle mine positive og negative sider. Jeg udvikler mig stadigvæk og stopper forhåbentlig aldrig med det, før jeg på at tidspunkt stopper med at ånde. 
Til slut vil jeg sige tak for, at du hjalp mig til at hjælpe mig selv. Det var et godt og inspirerende forløb jeg havde hos dig. 
Henrik P. Leutenberger, Pædagog  

Jeg var i et sort hul af en reel livskrise, da jeg opsøgte Uma. Hun tog roligt og kærligt hånd om mig og førte mig gennem krisen med fokus på selvkærlighed og -accept. Hun lærte mig at mærke efter - og acceptere. Hun er intellektuelt skarp, så man kan ikke løbe om hjørner med hverken hende – eller sig selv. En gang rystede hun mig i min grundvold ved at sige: ”Det er somom du har sagt alt det her før mange gange - har du det?” Hun greb mig i af spille en plade af.  Jeg var på en måde uautentisk, og hun førte mig tilbage på autencitetens sti. Det er faktisk nogle år siden, at jeg sidst gik hos hende, men jeg tænker stadig næsten dagligt på de ting, hun lærte mig. Hvis du læser dette, fordi du er i tvivl om hvorvidt hun måske kan hjælpe dig, så tøv ikke med at lave en aftale. Hun er virkeligt dygtig, og hun står for mig som velsagtens den dygtigste terapeut, jeg nogensiden har gået hos – og det er ikke så få!
Sophie, Selvstændig

Hvis du som jeg havde det, har brug for en at rejse dig ved, er Uma en velvalgt frænde. Trods sin spinkle skikkelse står hun fast på jorden, og har saft og kraft i sig, til at modstå og favne en hær af vildfarne tanker og følelser. Og hvis du sidder på bunden af et hul, med jord til alle sider og kigger ned, kan du regne med hun griber dig om hagen, og blidt fører dit blik mod himlen igen. Tak søde Uma. Du ved hvem du er, og nu kender jeg også mig selv.
Anders Dahl, Terapeut hos GEIOA

Mine timer hos Uma er den bedste investering, jeg har givet mig selv til dags dato, og det kan jeg sige uden nogen som helst tøven. Det har været en fuldstændig fantastisk proces for mit indre, og Uma har været den bedste støtte og vejleder, jeg kunne drømme om. Hun har åbnet mine øjnene og fået mig til at se så meget klarere. Det har været hårdt og udfordrende, det har gjort ondt, men det har også været en befrielse for en masse tanker, der lå gemt, som jeg nu tør se i øjnene og arbejde med. Uma har skubbet til nogle grænser men altid på en respektfuld og meget professionel måde. Hun har en helt naturlig evne til at få en til at føle sig tryg, og man er ikke i tvivl om, at man sidder overfor et livsklogt menneske, der på sin helt egen naturlige måde vil hjælpe en - det er man aldrig i tvivl om. Jeg er blevet et klogere menneske, klogere på mig selv og mine omgivelser, hvilket gør, at jeg er klar til at møde verden på en anden måde end før.

For at korte det helt ned, så er jeg blevet et gladere menneske, der kender mine styrker bedre end nogensinde før, men jeg ved også, hvad mine begrænsninger er og lytter til dem og handler efter dem, hvilket føles enormt befriende. Jeg vil ønske, at alle gav sig selv muligheden for at tage den rejse, som jeg har været igennem - det er det bedste råd, jeg nogensinde vil kunne give.
Alette Carstenschiold, Projektleder

Bettina er super dygtig, meget skarp og resultatorienteret. Her er det ikke unødig navlepilleri, der bliver gået efter at ændre uheldige mønstre.

Jeg begyndte at gå hos Bettina pga. af manglende gennemslagskraft og tungsind. Forløbet vekslede mellem samtale og hjemmearbejde. Hjemmearbejdet gik for mit vedkommende på at jeg skulle komme i kontakt med mig selv. Dette betød at jeg skulle vænne mig til at finde ro og mærke min krop, og dernæst skulle jeg starte på en kampsport for at få kontakt til de mere maskuline sider af mit sind. Det er ikke en mirakelkur, men det er indiskutabelt at der har været en super god effekt.

Forløbet kræver man vil investere noget for at få resultater. Det er ikke nok at skrive en check. Et år efter jeg gik i gang; træner jeg stadig og bruger stadig meget tid at udvikle mig og det er det, det kræver. Men jeg har fat i den lange ende og forsætter med at udvikle mig efter forløbet hos Bettina er stoppet. 
Per, Ingeniør, 36 år

Jeg vil bare sige TUSIND tak fordi du har lært mig at stå i mig selv. Det er jo for vildt at stå i en situation hvor jeg kan VÆLGE hvilket job jeg vil have!
Lone Rasmussen, Sales Assistant

For 6 år siden var jeg i en bilulykke. Den var ikke voldsom, men jeg var meget uheldig og brækkede min arm. I løbet af 1 år var jeg på operationsbordet 3 gange og var igennem en genoptræningsprocess på små 2 år. 

I foråret 2015 kørte en bil ind i siden på mig, og jeg gik i chok - jeg havde ikke fået behandlet min ulykke år tilbage. Chokket kom som et lyn fra en klar himmel, og jeg havde aldrig oplevet min krop reagere som den gjorde. Mit held var at en veninde havde anbefalet mig Bettina uger forinden. Bettina blev min redning. Hun kunne uden tvivl høre på min stemme, at den var helt gal, da jeg talte med hende første gang.

Min første behandling gjorde underværker, og jeg kom ud af chok tilstanden og fik fornemmelse af at blive let igen, og allerede der kunne jeg mærke en kæmpe forandring. Efter 4 behandlinger var begge mine ulykker behandlet. Bettinas måde at arbejde med mig - ulykken - på, var fantastisk. 
Caroline, Key Account Manager

Livet er fantastisk! – men nogle gange ryger man af sporet og har svært ved at genfinde balancen og gøre de ting der er gode for én. Inden jeg opsøgte Bettina var jeg ’røget af sporet’ og mine negative tanker og kamp imod mig selv gjorde udslag i konstante smerter i min krop og et plaget sind. Bettina har i den grad hjulpet mig tilbage på sporet og til igen at få balance i mit liv og være den glade og afslappede pige, som jeg vidste, var inde bag alt det forkrampede, men som af flere årsager var blevet væk for mig. Jeg har lavet nogle radikale ændringer i mit liv på det seneste, men har en ro omkring det og en styrke i mit sind, der viser mig, at jeg er på rette kurs, selvom jeg bestemt ikke er færdig med at arbejde med mig selv.

Vi har været vidt omkring og ofte arbejdet med ting, som jeg ikke anede, var vigtige for at få mig på rette køl. Jeg er derfor ikke i tvivl om, at Bettina er dybt professionel og kan hjælpe alle der tør tage imod og afprøve de opgaver, som hun giver én og jeg kan varmt anbefale hende.
Mange kærlige hilsner fra Helle

Søde, dejlige, fantastiske Bettina!
Jeg ved jo godt, at du er super dygtig og helt fantastisk. Men jeg mister alligevel pusten helt ind i mellem. Du er for vild! Jeg har lige talt med min søn og han kan ikke sige 3 sammenhængende ord, uden at det ene er Bettina :) TAK fordi du også i dag fandt en vej ind til ham :). 
Masser af kærlige og taknemmelige hilsner fra Jette (mor til Victor på 22 år)

Bettina is not only a very professional coach and psychologist, but also a great person. She is able to see patterns that make us unhappy and work on them so that they cannot harm us any longer. She has helped me into acknowledging hidden feelings and bring them out in a constructive way, balancing my inner self. I will recommend her name to my friends because I could really see a measurable improvements on my happiness thanks to her sessions! 
Giovanna, Cand. Merc.

Masser af kærlige hilsner og god weekend til verdens bedste coach!
Liselotte R. Hansen, PA

Efter nogle måneders arbejde med mit indre har jeg genfundet mig selv, smidt den historisk "bagage væk" og tør nu stå ved mig selv. Det er en stor gave og styrke i en hektisk hverdag med karriere og mange deadlines at have fundet mine styrker og øget min selvindsigt. At stå ved mine kerneværdier og vise verden, hvem jeg er samtidig med at kærligheden til mig selv, er i min bevidsthed, ER i dag en styrke. For mig har det gjort en forskel at leve og ikke længere at overleve. Dette smitter positivt af på min faglige færden og privatliv. Som alenemor har jeg nu også forståelsen for vigtigheden af den arv, jeg giver min datter - og ikke mindst betydningen af kærligheden, som jeg viser hende. 
Betty, IT Servicemanager

I samarbejdet med Bettina Uma Knudsen er en længerevarende krise vendt til personlig udvikling. Jeg er blevet mødt med dybsindig viden, refleksion og tro. Samtalerne har givet mig en ny og bevidsthedsudvidende tilgang til livet. 
Mette Meldgaard, Journalist

Du har virkelig hjulpet mig til at lære mig selv meget bedre at kende. Tusind tak for alt det, du har gjort for mig. 
Marie

Jeg træder ind i rummet hos Bettina og uroen og hele verdens mylder uden for døren stilner af, og det er her, jeg finder min livslinie, den som jeg følte, jeg havde mistet. Mange har sagt om terapitimer, at bare kemien er i orden, men her er der ikke kun tale om kemi, her finder jeg tryghed, varme, engagement og nærvær.
 
I de kommende sessioner bliver jeg ikke blot klædt på til at møde verden udenfor og de mange udfordringer, som livet kan byde på, men vigtigst af alt fandt jeg troen på mig selv og styrken til at stå ved den jeg er og de værdier jeg har. Bettina, tak fordi du hjalp, støttede, pressede og inspirerede i dette forløb. 
Maria Fjordholt

Jeg har efterhånden været igennem mange terapiforløb hos vidt forskellige terapeuter, og må på den baggrund erkende, at jeg altid vælger at indgå et nyt forløb med en god portion skepsis i kroppen. Grundet en fortid med mange svigt og overgreb kan min tillid til andre mennesker ofte ligge på et meget lille sted, men trods det tog det kun ganske få møder med Bettina, før jeg følte mig tryg og sikker nok til at sænke paraderne og åbne op.
 
Respekt, intuition og empati er de ord, der først falder mig ind, hvis jeg skal karakterisere Bettina som terapeut og coach. Respekt for min historie og min person, og respekt for min overlevelsesstrategi og min tendens til at lukke i og blive stille. Med intuition mener jeg Bettinas fantastiske evne til at mærke præcist, hvor jeg er. Allerede når jeg kommer ind ad døren, fornemmer hun, om jeg er glad, trist, stresset, træt eller noget helt femte. Og endelig er Bettina et af de mest empatiske mennesker, jeg har mødt – fuld af varme, nærvær og forståelse. 
 
I samarbejde med Bettina bliver fortidens mange aftryk og skygger vendt til en indre styrke og stolthed over, at jeg har overlevet. Og med hendes støtte er jeg nu også begyndt at leve. Det er en kæmpe gave at møde en terapeut, der oprigtigt tager del i min kamp, mine sejre og nederlag, og som aldrig reducerer mennesket til en problemstilling og terapeutgerningen til endnu en dag på kontoret. 

Tak fordi du viser mig vej til min indre styrke, Bettina. 
Louise, Cand.mag.

Jeg blev mødt af en varm og klog kvinde, der lynhurtigt forstod hvad min udfordring var - selvom jeg ikke selv kunne se det. Jeg har prøvet et par andre terapiforløb tidligere, men det er første gang, jeg føler mig rigtigt forstået. På kun trekvart år har Bettina ’guidet’ mig fra en håbløs situation til et liv, hvor jeg nu både kan sætte grænser og tør tage imod kærlighed. Det har forandret mit liv. 
Lene, kommunikationsmedarbejder

Bettina helped me get through a very difficult period in my life. Her advice increased my level of happiness and gave me successful strategies of how best to deal with some of the uncomfortable situations I was in. Because she has had an array of international experiences herself, it has added to her understanding of issues I face as a non-Danish person living in Denmark. 
Sofia S.Z.

Jeg tænker, at det kunne være sjovt for dig at høre, at Mads klarer sig fantastisk. Efter sidste gang hos dig sagde han direkte, at det føltes som om, du havde ommøbleret i hans hjerne – og jeg skal love for, der er sket noget med ham.
 
Han trives og blomstrer, og i søndags stillede han sig op foran 60 gæster til sin lillesøsters konfirmation og holdt en tale, der slog benene væk under alle! Afslappet og glad og med fuldt fokus på søster og gæster - uden pauser, uden hakken eller stammen, men knivskarpt og med et glimt i øjet og uden at læse op af manuskript eller noget. Jeg var i chok – og bare en kæmpe stolt mor! Det var FANTASTISK!!!  
 
Vi har rost ham helt vildt lige siden, og han er vokset helt ind i himlen af selvtillid – helt, helt fantastisk at være vidne til. 
Mor til 16-årig

Det der skulle have været en kort afgrænset opgave med at justere mit C.V. samt identificere mine væsentlige styrker som virksomhedsleder, udviklede sig til en rejse i tid og tanker, hvor selverkendelsen kun har fungeret, fordi Bettina har været sin rolle som coach voksen, og har forstået at guide mig gennem processens mange faldgruber.
Hun har gjort hvert eneste minut til en fantastisk og nærværende oplevelse med en klar fornemmelse af at hun, uanset hvor banale, kommercielle eller filosofisk komplicerede de drøftede problematikker var, til fulde forstod hvad det handlede om.

Mødet med Bettina blev starten på en fantastisk spirituel rejse der aldrig ender, og som på mange måder har været katalysator for at mit personlige livssyn har ændret sig, og afstedkommet en væsentlig større ro og dybere glæde i livet. 
Michael Leutenberger, Adm. direktør i eget konsulenthus

Ved mødet med Bettina blev jeg mødt!
Med hende i hånden bliver gamle mysterier opklaret og gamle knuder bundet op. Bagagen bliver - men bliver accepteret. Det minsker dens vægt.
Bettina har lært mig, at alt er muligt. De eneste grænser er dem, vi pålægger os selv.
Gennem hende har jeg til fulde forstået, at livet kan blive præcis, som jeg ønsker det. Jeg er selv herre over min egen skæbne. Det kræver mod og hårdt arbejde. Men hvad der venter på den anden side, er kampen værd!
Bettina udretter mirakler. 
Malene K. Jensen, studerende

Hermed om min coaching periode med Bettina Uma Knudsen der endte med, at jeg blev manden der gik efter drømmen og fik den opfyldt!
Jeg kom i kontakt med Bettina i forbindelse med afskedigelse fra mit daværende job. Jeg fik af min daværende virksomhed mulighed for at benytte et genplaceringsfirma for snarest muligt at komme i job igen. Jeg henvendte mig til tre forskellige firmaer og Bettina var tilknyttet et af disse firmaer som coach, og udvalgt til at være den der skulle hjælpe mig. Allerede efter ganske få minutter var jeg klar over at Bettina var den rette person til at hjælpe mig, bl.a. fordi hun som den eneste, ud af de tre personer jeg mødte i min søgen efter hjælp, talte om mig, og ikke om sig selv og alle sine fortræffeligheder! Det kommittent Bettina gav mig denne dag skulle vise sig at holde hele vejen gennem vor periode sammen.

Målsætningen var klar: Jeg ville have mit drømmejob som konsulent i et uddannelsesfirma.

Bettina var hele vejen en fantastisk støtte for mig. Både når det gik fremad med masser af jobsamtaler, men i allerhøjeste grad også når afslagene kom ind af brevkassen. Hun støttede og gav ros for mine anstrengelser, men hun kunne sandelig også give mig ren besked, når jeg til tider var ved at opgive det hele og bare ville tage den første og bedste jobmulighed der viste sig. Bettinas vedholdende tro på mig og mine kvalifikationer gjorde, at jeg fortsatte min søgen efter drømmejobbet. Og jeg fik mit drømmejob som konsulent hos TACK International A/S, hvor jeg trives og glæder mig over at jeg gik efter drømmen.

Min taknemmelighed til og respekt for Bettina kan ikke udtrykkes tydeligt nok på skrift. Den ægte begejstring og indlevelse hun udstråler kan ikke beskrives. Bettina skal opleves! Jeg kan derfor kun give Bettina mine varmeste anbefalinger, og jeg håber, at jeg på et senere tidspunkt igen kan knytte Bettina til mig som coach.

Bettina, du er fantastisk! 
Jørn Knudsen, konsulent hos TACK International A/S

Bettina forstår at skabe en stemning og atmosfære der giver tillid og åbenhed til at tale og koncentrere sig om ”hvad jeg vil - og hvad jeg gør”. Oplevede at hun på en meget enkel og effektiv måde tog mig med ud på en rejse om at blive bevidst og afklaret om mine værdier og mål.
Bettina har en formidabel god evne til at stille spørgsmål og fastholde ens refleksioner. For mig blev det hjælp-til-selvhjælp og jeg kan varmt anbefale Bettina som coach. 
Steen Birk

Jeg ankom til min første coachsession med følelsen af at være faret vild i det daglige ræs og at have mistet det overordnede mål for, hvor livets rejse var på vej hen, samt med et ønske om at gøre op med nogle gamle mønstre. Det er nu et par måneder siden jeg var til min første session, og jeg kan se tilbage på et forløb, hvor jeg er blevet taget ved hånden og guidet rundt i en række abstrakte personlige temaer. Jeg er blevet bevidst om en række mentale barrierer, jeg havde opbygget, men ikke selv kunne se, og forsøger nu at udfordre og nedbryde disse.

Ved at servere den rette cocktail af opbakning, provokerende spørgsmål og hjerteligt engagement har Bettina hjulpet med til at gøre de seneste par måneder til en udfordrende, interessant og opløftende rejse i følelser og tanker, som jeg vil ønske for alle, at de begiver sig ud på. Mine øjne er blevet åbnet for en del af mig selv, som jeg ikke anede (eller ikke ønskede at være bevidst om!) jeg indeholdt, men som i lang tid desperat har bedt om opmærksomhed og kærlighed.

Allerede nu efter få måneder er mit syn på mig selv, og dermed de relationer jeg indgår i, samt mit syn på verden i det hele taget, ændret radikalt – det føles som om et nyt og dejligt kapitel i mit liv netop er startet. 
Charlotte Schmidt, professionel musiker

Tak, fordi du viser mig vejen til mit hjerte. 
Ditte Marie, arkitekt 

Bettina har i trekvart år coachet mig igennem et følelsesladet, forvirrende og tumultarisk arbejdsforhold. Hun har hjulpet mig med at finde ”hjem til mig selv” og har holdt mig fast, når jeg har haft lyst til at stikke af fra jobbet.
At jeg er endt ud med at være langt mere bevidst om min egen styrke og mine rødder, kan jeg i allerhøjeste grad takke Bettina for. Vi er ikke enige om alting, men det har det kun gjort forløbet mere interessant – og Bettina er i mine øjne en både meget varm og troværdig coach. 
M. Sørensen, kommunikationsmedarbejder