Indre glæde | Bettina Uma Knudsen

Glansbilledet skinner så smukt, men selvom du har opnået nok så mange ydre erkendelser i form af en imponerende karriere, en skøn partner, dejlige børn, mange penge og/eller lækkert hus og bil, er du måske alligevel ikke helt tilfreds. Måske du finder livet en anelse kedeligt og synes, at der mangler noget? Målene er nået - og hvad så? Skyggen af en uforklarlig tomhed bevæger sig lige udenfor ens synsfelt. Og den går ikke væk, selvom man løber sin tiende maraton, tager en master grad mere eller bygger endnu et samtalekøkken.

Indre glæde handler om at skabe en højere sammenhæng og mening med vores liv; at finde den overordnede retning, der kan guide os i vores valg og handlinger. Det handler om at finde ind til dét, der virkelig betyder noget. Det skaber indre balance og du vil automaisk føle mere tilfredshed og glæde i livet.

Følelsen af eksistentiel tomhed opløses som røg, når vi oplever, at der er en højere mening med os og vores liv. Når vi bliver næret helt inderst inde af det, vi bruger vores liv på.

Jeg hjælper dig til at styrke forbindelsen til dit autentiske selv og leve i overensstemmelse med din sande natur. Min fornemste opgave er kærligt og nænsomt at hjælpe dig til at se dig selv og dit liv i en større sammenhæng, hvilket skaber både mening og styrke, så du genfinder din indre kraft og selvkærlighed til at kunne rumme dit autentiske selv og dine følelser. 

Jeg understøtter dig i at skelne væsentligt fra uvæsentligt uanset hvilket problem eller krise du står overfor. Samtidig vil du opnå en indsigt i det udviklingsmønster, som tegner sig gennem alle de væsentlige forandringer og begivenheder i din tilværelse. 

» Se udtalelser her