Bettina Knudsen - Erhvervscoaching København, Erhvervscoaching I København, Erhvervscoaching Frederiksberg

Erhvervscoaching/stresscoaching & karriererådgivning/karriereudvikling
Erhvervscoaching retter sig mod virksomheder og deres medarbejdere. Der kan være mange årsager til behovet for erhvervscoaching, karriererådgivning og/eller stresscoaching. Jobbet eller medarbejderen kan have ændret sig, og nye mentale/adfærdsmæssige færdigheder ønskes udviklet. Medarbejderen har fået stresssymptomer eller andre ubalancer. Det kan også være, at I ønsker at hjælpe medarbejderen godt på vej mod nye muligheder og ny karriere.

Erhvervscoaching kan være en del af en karriereudviklingsplan eller udvikling af en (kommende) leders menneskelige kompetencer og/eller evner til at håndtere konflikter og svære situationer. Årsagerne kan være mange; det væsentligste er, at I ønsker at sikre, at medarbejderen får den optimale støtte og rådgivning.

I erhvervscoachingen kombinerer jeg det bedste fra coachingens og psykologiens verden med forretningsforståelse, menneskekundskab og filosofi. Det er en gennemprøvet og resultatskabende proces, der sætter handling bag ønsket om at skabe forbedringer, ændringer, handle anderledes eller nå mål og resultater. Samtidig får mennesker, der arbejder med en personlig erhverscoach, meget ofte mere energi, større glæde, indre klarhed, bedre selvværd og selvtillid – uafhængigt af formålet med selve erhvervscoachingen.

Jeg har været med fra erhvervscoachingens spæde start i Danmark og har coachet højtplacerede ledere og direktører siden 2000, hvor jeg dengang arbejdede som chefkonsulent hos Cultivator (en konsulentvirksomhed med primært fokus på leder- og medarbejdervikling). Det er nu 17 år siden og rigtig mange coachinger af mangfoldige problemstillinger, ønsker og mål siden, og jeg bliver til stadighed dybt fascineret og taknemmelig over, hvad et motiveret menneske kan udrette og skabe med den rette stimulering og sparring/coaching. 

Det er svært at sætte label på Bettina Uma Knudsen. For selvom intet menneske er en mirakelmager, så kommer Bettina meget meget tæt på. Hun er eminent i krydsfeltet mellem terapi, coaching, mentoring og handling. Bettina har - via sin værktøjskasse, sin indsigt og sit væsen - flyttet samtlige af de kolleger, som har konsulteret hende, og det uanset om casen var en livskrise, ledelses- eller karrierecoaching, identitetskrise, mangel på selvtillid eller på selvværd mm.

Jeg har samarbejdet med Bettina i 15 år - og hun har været og er fortsat mine kolleger og mig en utømmelig kilde af inspiration, indsigt og handling. Kort sagt: Bettina er fantastisk til menneskets kompleksitet! Og til at sætte handling bag ord og tanker.
Trine Søby Jacobsen, tidl. HR-chef hos Egmont, nu Trelleborg Sealing Solutions

» Se flere referencer her